Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Het beheer en onderhoud van een (HIX) EPD in de zorg is een complexe zaak. Het vraagt veel expertise op het gebied van zaken als connectiviteit, security en monitoring. Speciaal om alle uitdagingen rondom uw EPD omgeving het hoofd te bieden, biedt Intermax een Managed EPD dienst.  

Deze dienst richt zich op het optimaliseren van de veiligheid en beschikbaarheid van uw EPD omgeving. Onze dienst is specifiek ontwikkeld voor de hosting van – het door ChipSoft ontwikkelde – HiX EPD. Intermax ontzorgt u op het gebied van infrastructuur, beheer en het leveren van technisch support op uw HiX EPD omgeving – van installatie of migratie tot en met technisch beheer.

HIX EPD volgens de standaarden van ChipSoft

De infrastructuur voor uw Managed HIX EPD wordt ontworpen volgens de standaarden van ChipSoft. Dit combineren we met onze jarenlange ervaring in het hosten van bedrijfskritische omgevingen voor zorginstellingen.

De dienst wordt initieel neergezet vanuit een kostenefficiënt oogpunt. Uiteraard houden we rekening met de functionele en technische vereisten van zowel uw zorginstelling als ChipSoft. Door continue en proactieve monitoring kan bij verandering in performance – bijvoorbeeld door toename van het aantal gebruikers, gebruikte functionaliteiten of groei van de database – snel worden opgeschaald in resources.

Geen enkele HIX EPD in de zorg is hetzelfde. Samen onderzoeken we hoe we het hostingplatform en de dienstverlening optimaal kunnen aansluiten bij uw specifieke wensen. Onderzoek is benodigd om te beoordelen welke specifieke vereisten gesteld moeten worden aan het hostingplatform en de dienstverlening om optimaal aan te kunnen sluiten op uw specifieke wensen. Onderdeel van de Intermax Managed EPD dienstverlening zijn daarom ook meerdere architectuursessies. Tijdens deze sessies brengen we alle wensen en vereisten in kaart, zodat we uiteindelijk een op uw situatie toegespitste omgeving kunnen bouwen.

Inhoudsopgave