Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax, Guida en UbiOps hebben een samenwerkingsverband ondertekend. Samen bieden deze bedrijven een private cloud totaaloplossing voor het implementeren en gebruiken van Artificial Intelligence / Machine Learning (AI/ML) in gereguleerde markten. Inmiddels lopen er projecten zowel op het gebied van beeldherkenning als generatieve AI (vergelijkbaar met ChatGPT), in de gezondheidszorg en publieke sector. 

Het realiseren van toegevoegde waarde voor business-processen met AI/ML is voor veel organisaties nog een uitdaging. Het opzetten en onderhouden van de juiste infrastructuur om AI/ML modellen doorlopend te gebruiken is lastig en kostbaar. Met de oplossing van UbiOps verandert dit. Hiervoor biedt het bedrijf een SaaS (on-prem en cloud agnostisch) -platform dat organisaties helpt data science modellen, scripts en code in gebruik te nemen – zonder dat daar (schaarse en kostbare) IT-engineering-kennis voor nodig is. Hierdoor versnellen organisaties hun time-to-market van AI/ML van maanden naar dagen. 

Orchestratielaag voor AI/ML

Om dit SaaS-platform te realiseren levert UbiOps een orchestratielaag voor AI/ML jobs & pipelines. Op deze laag kunnen data science gebruikers hun code eenvoudig laten draaien, beheren en schalen. Het op deze manier planbaar maken van deze jobs en pipelines genereert een voorspelbare compute vraag, die vervolgens betrouwbaar kan worden ondergebracht bij cloud service providers. 

Bouwstenen om dienstverlening verder uit te bouwen

Yannick Maltha, CEO en co-founder van UbiOps: “We zien een duidelijke trend dat AI klaar is om door een grotere groep organisaties gebruikt te worden. Door ontwikkelingen als ChatGPT en de opkomst van krachtige open source modellen verschuift de behoefte van organisaties van AI-experimentatie naar -implementatie. Daarbij is timing van belang; organisaties willen niet 6 maanden wachten voordat een eerste model draait. Dat kan sneller, maar organisaties weten vaak niet hoe. Ook opereren organisaties vaak in een hybride omgeving; soms hebben ze al hardware of een cloud omgeving staan. Daarom bieden we de mogelijkheid via intuïtieve software om met een klik op de knop een workload gecontroleerd onder te brengen in een cloud of on-premise omgeving. Daarmee kunnen klanten niet alleen significante kosten besparen, maar ook voldoen aan compliance en regulering.”

Maltha: “Een ander obstakel zijn de kosten van AI – het is duur -, en we merken dat klanten garanties willen waar hun data staat. Voor dit soort vraagstukken zijn we op zoek naar lokale partijen om aan deze klantvraag te kunnen voldoen. Er zijn weinig partijen in Nederland die IT-oplossingen bieden zoals Intermax dat doet, dus we zijn blij dat we dit partnership aangaan. Intermax is een professionele partij die, naast schaalvoordelen en een proven track record, ook expertise biedt via Guida, dat organisaties helpt bij het optimaliseren en beheren van Kubernetes-infrastructuur.” 

Totaaloplossing voor gereguleerde markten

Maltha vervolgt: “De combinatie UbiOps, Intermax en Guida biedt een totaaloplossing en de mogelijkheid snel te starten met het implementeren van AI/ML op een laagdrempelige en veilige manier. Net als Intermax en Guida zijn wij actief binnen gereguleerde markten waar veel eisen gelden op het gebied van onder andere dataveiligheid – denk aan de gezondheidszorg en de publieke sector. Hierbij focussen wij ons veelal op toepassingen die gebruik maken van beeldherkenning en generatieve AI.”

Sander Winthagen, managing director Intermax: “Intermax richt zich op maatschappelijk cruciale organisaties. Het is onze wens die organisaties ook te ondersteunen bij mooie nieuwe ontwikkelingen en innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van AI. UbiOps is krachtig in het leveren van een out-of-the-box platform om AI en data science initiatieven van klanten in operatie te nemen en te ondersteunen. Wij verzorgen met Guida cloud infra-diensten (High Performance Computing en Kubernetes) en UbiOps doet de rest. Zo helpen we elkaar én onze klanten.”

Is uw organisatie actief binnen de gezondheidszorg of publieke sector en wilt u meer weten over wat Intermax met UbiOps en Guida doet op het gebied van beeldherkenning en generatieve AI? Neem contact met ons op.

Inhoudsopgave