Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax is erg blij met een topplek in de Emerce 100, het jaarlijkse imago-onderzoek van Emerce. Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste Nederlandse multimediale platform op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business.

Net als in 2019 kreeg Intermax dit jaar vijf sterren in de jaarlijkse ranglijst in de categorie ‘IT: Managed Service Provider zijn’ binnen E-business services!

De vijftiende (!) editie van de Emerce 100 verscheen vandaag, en geeft ook dit jaar weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers. Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Dit jaar werden maar liefst 868 bedrijven onderzocht, veertien procent meer dan in 2019. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Naar aanleiding van de vermelding gaf onze oprichter en CEO Ludo Baauw een interview voor de Emerce 100 over de Intermax Group.

Inhoudsopgave