Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

De toenemende complexiteit van de snel ontwikkelende technologie vereist gespecialiseerde organisaties met vakkennis op het gebied van informatiebeveiliging en informatiebeschikbaarheid. Vanwege die complexiteit en de daarbij behorende bedrijfsrisico’s kiezen steeds meer organisaties ervoor (delen van) de ICT-infrastructuur uit te besteden aan gespecialiseerde bedrijven.

Dit geldt ook voor de beveiliging van die infrastructuur – zeker nu we door de inzet van cloudoplossingen locatie-onafhankelijk kunnen werken. Cloud security beschermt tegen dreigingen van buitenaf, en zorgt dat uw data en applicaties in de cloud veilig staan.

Wat bedoelen we met cloud security?

Cloud security omvat alles wat nodig is om de beveiliging te realiseren van netwerken, data en applicaties in de cloud. Het vereist een systematische en organisatie-brede implementatie vereist om effectief te zijn. Daarom zet Intermax een brede set aan maatregelen in. Denk daarbij aan technische maatregelen als firewalls, scanners, server hardening en constante monitoring, maar ook aan een geïntegreerd managementsysteem rondom informatiebeveiliging en cloud security.

100% veilig bestaat niet, maar we kunnen veel doen om risico’s en eventuele onverhoopte schade te beperken. Dat doen we samen, want naast de technische aspecten van cloud security is het minstens net zo belangrijk eindgebruikers te onderwijzen over mogelijke risico’s van hun eigen online gedrag. Uit onderzoek naar geslaagde cyberaanvallen blijkt dat de mens in veel gevallen de zwakke schakel is. De voorbeelden van geslaagde phishing-aanvallen zijn talloos. Daarom is permanente aandacht voor bewustwording rond dataveiligheid noodzakelijk. Gelukkig is er tegenwoordig een veelheid aan awareness-activiteiten beschikbaar die medewerkers veiligheidsbewust maken via serious gaming of andere campagnes. Deze hebben bijvoorbeeld als doel medewerkers op phishingmails te wijzen, door dit type mails de organisatie in te sturen en te bekijken hoe hierop wordt gereageerd. 

Onze certificeringen 

Onze certificeringen en verklaringen onderschrijven het belang dat we hechten aan cloud security. We zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale normeringen ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22301 en ISO 20000. Ook zijn we in het bezit van het NEN 7510 certificaat – hét informatiebeveiligingscertificaat voor zorginstellingen -, van de ISAE 3402 type II verklaring en van de DigiD Third Party Mededeling. Verder zijn we gecertificeerd volgens trede 3 van de CO2 Prestatieladder. Ons volledige primaire proces voldoet dus aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, beveiliging, continuïteit en betrouwbaarheid – waar andere bedrijven doorgaans enkele onderdelen van hun werkwijze hebben gecertificeerd.

Officieel Fortinet Managed Security Service Provider 

De basis voor goede cloud security wordt gevormd door goede netwerkbeveiliging. Intermax is officieel Fortinet Managed Security Service Provider en gespecialiseerd in het realiseren van netwerkbeveiliging. 

Inhoudsopgave