Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Bij Intermax proberen we continu zo duurzaam mogelijk te werken, en de negatieve effecten van onze bedrijfsvoering op het milieu minimaal te houden. We sturen actief op het reduceren van onze eigen (directe en indirecte) CO2-uitstoot en berekenen sinds 2022 jaarlijks onze CO2 footprint.

Ook zijn we gecertificeerd volgens CO2 Prestatieladder niveau 3. Daarvoor maken we ons eigen energieverbruik inzichtelijk en streven ernaar in 2030 een CO2 negatieve organisatie te zijn. En we liggen op koers voor dit mooie doel; op dit moment zijn we nog maar 100 ton CO2 verwijderd van nul CO2 uitstoot in onze gehele operatie!

Het CO2 Presentatieladder-certificaat mochten we onlangs verlengen, met een score van het maximale puntenaantal! Na de jaarlijkse audit werden onder andere de betrokkenheid en enthousiasme van alle collega’s voor dit onderwerp geprezen door de auditor, net als de drive om innovatieve oplossingen te zoeken om energie en CO2-uitstoot te reduceren. Daar zijn we erg trots op!

Meer weten over wat we bij Intermax doen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees hier meer

Inhoudsopgave