Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Bij Intermax vinden we het heel belangrijk om ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Zo streven we er bijvoorbeeld naar om eind 2030 een CO2-negatieve organisatie te zijn. Leren van andere organisaties helpt ons deze mooie ambitie te realiseren. Daarom zijn we nu partner van de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit.  

Binnen de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit deelt een netwerk van Rotterdamse bedrijven, Zuid-Holland Bereikbaar en de Gemeente Rotterdam kennis en ervaring over het verduurzamen van woon-werk- en zakelijk verkeer. Bedrijven die zich bij de Klimaatalliantie aansluiten, ondertekenen de intentieovereenkomst. Hiermee geven zij aan dat zij meewerken aan het doel om in 2030 de CO2-uitstoot van Rotterdam met minimaal 50% te hebben verminderd.   

Ludo Baauw, oprichter en tevens milieucoördinator van Intermax vertelt: “Als Intermax werken we hard aan het verduurzamen van onze mobiliteit. Door het partnerschap aan de Klimaatalliantie willen we verder geïnspireerd worden: Hoe doen anderen het? Wat kunnen we van ze leren? Welke best practices kunnen wij ook toepassen? Dit helpt ons ook weer zaken inzichtelijk te krijgen en zo zaken te verbeteren.”  

Ludo werd onlangs geïnterviewd door Ways2Go over ons partnership. Lees hier het interview.

Lees hier meer over de Klimaatalliantie.


Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit
Foto: Nieuwe partners Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit

Inhoudsopgave