Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax levert managed private cloud oplossingen om maximale veiligheid, gegarandeerde uptime en absolute compliancy te realiseren.

Het is belangrijk de beste balans te vinden tussen private cloud, hybrid of public cloud en dat deze balans ook specifiek wordt afgestemd op uw eigen situatie, eisen en wensen. Intermax ondersteunt u in deze keuzes. We verzorgen voor u het beheer en de monitoring van alle diensten – volledig cross cloud – en garanderen daarbij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste dienstverlening. Mede dankzij onze Service Level Agreements weet u exact wat u van ons kunt verwachten.

Managed Private Cloud

Bij het hosten van zeer specifieke gevoelige informatie of non-cloud applicaties is een managed private cloud vaak een logische keuze. Regelgeving blijkt een belangrijk aandachtspunt in deze context. Een public cloud provider kan soms niet aan de noodzakelijke regelgeving voldoen, of garanderen dat data wordt verwerkt in het land waarin dat mag. Een managed private cloud is daarom bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor:

  • Elektronische Patiënten-/Cliëntendossiers
  • Applicaties die specifieke hardware nodig hebben
  • Virtuele desktops en kantoorautomatisering
  • Applicaties met voorspelbare belasting
  • Applicaties die gegarandeerde snelheid nodig hebben
  • Applicaties die een specifieke onderliggende software stack nodig hebben
  • Apps voor medische devices
  • Applicaties die geen cloudlicenties toelaten of te duur worden om te licenseren (denk aan Oracle)
  • Applicaties en platformen die een hoge beveiliging en uptime nodig hebben of onder bepaalde regelgeving vallen

Intermax levert managed private cloud oplossingen om maximale veiligheid, gegarandeerde uptime en absolute compliancy te realiseren.

De Intermax Cloud

De Intermax Cloud, waarop onze managed private cloud draait, is een redundant uitgevoerd platform, dat over 2 van onze 4 geografisch gescheiden data is ingericht. We werken hiervoor met betrouwbare apparatuur voor snelle – en geografisch verspreide – opslag van kritische data. De centrale infrastructuur en servers zijn volgens het N+1 principe opgezet. Dit betekent dat er altijd overcapaciteit aanwezig is op de infrastructuur en servers, om onverhoopte storingen op te vangen of om snel extra capaciteit te kunnen leveren. Dit gebeurt volledig automatisch. Door middel van intelligente software wordt een ongeëvenaarde stabiliteit gerealiseerd. Wij streven met deze techniek naar een uptime van 100% voor de centrale infrastructuur.

De voordelen

Schalen eenvoudig en snel: (Tijdelijk) extra kracht toevoegen kan eenvoudig en snel op onze private cloud. Onze managed private cloud kent geen overboeking en heeft een ongeëvenaarde stabiliteit.

Snel: Nieuwe omgevingen opzetten kan simpel en snel op onze private cloud, zonder rekening te houden met de levertijden van hardware. Ook zijn virtuele servers eenvoudig sneller te maken, zonder dat de hardwareconfiguratie gewijzigd hoeft te worden. Al onze servers zijn al geoptimaliseerd, zodat de configuratie razendsnel kan worden uitgerold.

Flexibel: Speel altijd makkelijk in op uw huidige situatie: geheugenupgrades en processoruitbreidingen zijn snel en simpel te realiseren (ook tijdelijk!), en u hoeft geen rekening te houden met ingewikkelde en risicovolle migratiepaden.

Stabiel: Onze private cloud is een zeer redundant uitgevoerd platform, verspreid over meerdere datacentra. Dankzij intelligente VMware software realiseren we een ongeëvenaarde stabiliteit, en streven we naar een uptime van 100%.

Kostenbesparingen: U betaalt alleen wat u gebruikt en bespaart op hardware, stroom, (server)ruimte en licenties. Doordat we officieel VMware Service Provider zijn, kunnen we u virtuele omgevingen aanbieden tegen een zeer scherp tarief en zonder eenmalige investeringen.

Veilig: Met technieken van marktleiders als Fortinet, VMware en HP worden uw bedrijfskritische gegevens, sites en applicaties optimaal beschermd. Aangevuld met onze security scanning en de 24×7 diensten van het Intermax Security Operations Center leveren wij de veiligste servers van Nederland.

Inhoudsopgave