Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sectoren

Ziekenhuizen

In de cure IT sector heeft u te maken met allerlei uitdagingen; de vraag naar zorg blijft toenemen, privacyregels worden strenger en uw instelling moet steeds meer doen met minder mensen. Tegelijkertijd wilt u inspelen op innovaties als e-health, data-analyse, artificial intelligence en het Internet of Medical Things.

IT ziekenhuis: beschikbaarheid en veiligheid voorop

Omgaan met deze uitdagingen vereist een robuuste en geïntegreerde infrastructuur voor uw ziekenhuis ICT. Een goede IT infrastructuur zorgt dat alle zorgdata – uit bijvoorbeeld EPD’s, afspraaksystemen, PACS-omgevingen of VNA’s – snel en probleemloos beschikbaar zijn voor specialisten en verplegend personeel. Beschikbaarheid, compliancy en veiligheid van uw ziekenhuis ICT staan daarbij voorop.  

Jarenlange ervaring in cure IT

Intermax combineert jarenlange ervaring in zowel de cure IT- als care IT-sector met een breed dienstenpakket, waarmee ziekenhuizen al hun processen kunnen ondersteunen – van EPD tot zorgportaal en van werkplek tot netwerkmonitoring.  

Onze belofte is dat we altijd oprechte en realistische afspraken maken en die ook waarmaken. We nemen verantwoordelijkheid en zoeken altijd naar een langetermijnsamenwerking met onze klanten. Belangrijk onderdeel daarvan is dat we graag onze inzichten delen zodat u de juiste keuze kunt maken binnen de digitaliseringsstrategie voor uw ziekenhuis ICT.   

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?