Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax Cloudsourcing presenteert twee nieuwe HiX-Quick Scans. Deze Quick Scans zijn onderdeel van het uitgebreide HiX-dienstenportfolio.

Intermax Cloudsourcing heeft de afgelopen jaren gestaag een mooie groep klanten opgebouwd die diensten afnemen gerelateerd aan het ChipSoft HiX-ziekenhuisinformatiesysteem. Voor deze klanten leveren we zorgportalen, hosten we infrastructuur, verzorgen we uitwijklocaties, beveiligen we omgevingen en voeren we technisch applicatiebeheer uit.

Onze dienstverlening heeft zich in deze tijd volop mee ontwikkeld. Werden wij eerst vooral bijgeschakeld voor het leveren van infrastructuur (op locatie in een zorginstelling of in onze state-of-the-art HealthCloud); nu worden we betrokken bij inrichtingsvraagstukken, performance-onderzoek en architectuurvraagstukken.

Totaalaanbod voor alle HiX-vraagstukken

Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat we nu forse stappen hebben gezet voor het introduceren van een totaalaanbod om onze klanten te helpen met al hun HiX-vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Functioneel beheer
  • Trainingen
  • Performance storingsdienst
  • Een ongeëvenaarde monitoring- en rapportagetool

Voor het aanbod van diensten zijn we ook een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan (hier binnenkort meer over).

Als eerste uitbreiding van dit HiX-dienstenportfolio introduceren we onze nieuwe HiX Performance Quick Scan. Deze Quick Scan wordt uitgevoerd onder leiding van Mark van der Ham. Als performance expert op HiX-gebied heeft Mark al bij veel zorginstellingen de performance van de HiX-omgeving geanalyseerd en verbeterd. Mark maakte recent de overstap van Chipsoft naar Intermax Cloudsourcing en we zijn blij dat we nu onze klanten zijn ervaring aan kunnen bieden!

Quick Scan 1: HiX Performance Quick Scan

De HiX Performance Quick Scan bestaat uit een onderzoek op uw HiX-omgeving. Hierbij wordt de performance geanalyseerd (zowel kwantitatief als kwalitatief) en worden mogelijke oplossingen in een rapport verwerkt. Dit rapport geeft een onafhankelijk beeld van uw HiX-omgeving.

Quick Scan 2: HiX 6.2 migratiescan

De tweede Quick Scan die we aanbieden is de 6.2 migratiescan. Veel zorginstellingen gaan binnenkort migreren van HiX versie 6.1 naar 6.2. Dit levert een aantal specifieke vraagstukken op met betrekking tot inrichting, performance en migratie. Tijdens deze Quick Scan worden deze vraagstukken in kaart gebracht in een duidelijk rapport. Met behulp van deze Quick Scan bent u voorbereid en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Meer weten over deze Quick Scans? Onze collega Maurice Wieggers (m.wieggers@intermax.nl) helpt u graag!

Inhoudsopgave