Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sectoren

Zorginstellingen

Zorg bieden is mensenwerk. Hoe meer tijd voor patiënt of cliënt, des te beter de zorg die u kunt verlenen. ICT in de zorg helpt daarbij. Met een solide basis voor uw care IT – met onder andere probleemloze toegang tot belangrijke data en zorgapplicaties – kunt u ervoor zorgen dat uw collega’s zich focussen op wat écht belangrijk is: het leveren van goede zorg.  

Het ontwikkelen van een basis voor zorg IT kan een enorme uitdaging zijn. Naast het beschikbaar houden van bestaande systemen en zorgapplicaties wilt u misschien ook innoveren en meedoen met ontwikkelingen rond de digitale transformatie in de zorg. 

Jarenlange ervaring in care IT

Intermax helpt een groot aantal organisaties in de cure & care-markt met hun zorg IT. Dat doen we op basis van onze jarenlange ervaring in care IT. U kunt bij ons terecht voor een breed dienstenpakket in zorg IT, om al uw processen te ondersteunen – van EPD tot zorgportaal en van werkplek tot netwerkmonitoring. Wij dekken de volledige keten af: van clouddatacenter tot aan de digitale werkplek. Daarbij staan beschikbaarheid, compliancy en informatiebeveiliging in de zorg centraal. Dat onderstrepen we met een groot aantal certificeringen

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?