Onze oplossingen

De Veilige Desktop

Een snelle, veilige en makkelijk toegankelijke werkplek is essentieel voor uw collega’s om hun werk goed te doen. Ook als organisatie kunt u met een solide digitale werkplek beter inspelen op de continue veranderingen van de voortgaande digitale transformatie.  

Door alle compute-capaciteit van een applicatie ‘aan de achterkant’ onder te brengen is snel en gemakkelijk in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen – denk aan innovatieve clouddiensten. Dat kan zonder hoge investeringen in de devices waar uw collega’s mee werken. Deze aanpak maakt het ook mogelijk om data en applicaties goed te beveiligen via solide inlogprocedures en geavanceerde back-upprocedures.   

Hogere productiviteit 

Intermax neemt u de zorgen van de digitale werkplek uit handen met een compleet pakket van diensten. Deze Workspacediensten maken het mogelijk om op basis van Citrix- of andere VDI-technologie alles bij elkaar te brengen wat uw collega’s nodig hebben om optimaal hun werk te doen.  

De voordelen van Workspacediensten van Intermax: 

  • Optimale flexibiliteit voor uw collega’s, die altijd en overal snel en veilig kunnen werken met het device van hun keuze. 
  • Schaalbaar en voorspelbaar. Een nieuwe gebruiker is vrijwel direct aan te maken en kosten zijn dankzij een abonnementenstructuur maximaal voorspelbaar. 
  • Meer veiligheid dankzij meer inzicht in wie wanneer welke applicaties en data gebruikt, via een centrale beheerconsole.  
  • Flexibiliteit om elke (nieuwe) gewenst technologie te kiezen, zonder concessies aan security of de gebruikerservaring.   

Workspaces

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?