Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Per 1 november heeft Intermax Cloudsourcing in de persoon van Sander Winthagen een nieuwe Managing Director. Ludo Baauw, voorheen Managing Director van Intermax Cloudsourcing, blijft actief in zijn rol als CEO van de Intermax Group.

Sander Winthagen heeft de afgelopen 15 jaar zijn kennis en expertise in IT opgedaan bij verschillende (internationale) bedrijven in de cloud- en hostingsector. Met zijn persoonlijke en pragmatische aanpak, innovatieve werkwijze en visie over IT is hij een welkome aanvulling op het bestaande team van Intermax Cloudsourcing. Winthagen: “Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol bij dit prachtige bedrijf en kijk ernaar uit om de komende tijd alle nieuwe collega’s – al dan niet virtueel – te ontmoeten en de mooie plannen voor Intermax Cloudsourcing verder vorm te geven en uit te voeren.”

Ludo Baauw – voorheen Managing Director van Intermax Cloudsourcing – blijft actief als CEO van Intermax Group, een functie die hij tot nu toe ook al bekleedde en waar hij dus mee doorgaat. Baauw: “We zijn bij de zoektocht naar een nieuwe Managing Director niet over één nacht ijs gegaan. Het was voor ons heel belangrijk iemand te vinden die echt past bij ons bedrijf – een echte Intermakker, noemen we dat – en die zich ook identificeert met onze kernwaarden. Ik ben heel blij dat we die persoon nu hebben gevonden. Met de komst van Sander kan ik mij volledig gaan richten op het verder inrichten en vormgeven van de Intermax Group.”

Inhoudsopgave