Oplossingen

Ontwikkelomgeving Docker

Docker biedt tools en een API om gemakkelijk containers te maken en te beheren. Met deze Docker containers kunt u snel de impact van wijzigingen aan systemen of applicaties zien zonder dat uw huidige omgeving daar problemen van ondervindt. De container bevat wat u nodig heeft en u test alleen datgene wat u wilt, zonder dat u een volledige server hoeft uit te rollen.

Intermax levert verschillende diensten voor het ontwerp en beheer van uw op Docker gebaseerde platformen en applicaties. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze uiterst betrouwbare infrastructuur, zodat u van de ontwikkelomgeving tot de livegang naar productie nergens omkijken naar heeft.

We bieden u zekerheid over de juiste configuratie, deployment en het patchen, hosten en monitoren van de containers. We zorgen dat u een bibliotheek vol actuele templates heeft, die ook nog eens robuust en veilig zijn én voldoen aan verschillende compliancy regels. Samen met u bouwen we Dockerfiles waarop we de Intermax security patching inregelen. Op basis hiervan kunnen we met behulp van onze automation straat op elk moment heel snel containers uitrollen. En gaat er iets fout, dan zet u gemakkelijk een nieuwe container op. Intermax zorgt ervoor dat uw data altijd beschikbaar is en veilig staat.