Resources

Blogs

Onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, helpen ons de – steeds complexer wordende – IT-materie toegankelijk te maken voor onze klanten. Lees hier op welke manieren we dit allemaal doen.

 

De zachte kant van IT governance

De zachte kant van IT governance

Wat zijn nu eigenlijk de belangrijke processen en rollen in de samenwerking met leveranciers? En hoe zorgt u ervoor dat leveranciers u daarbij zoveel mogelijk waarde kunnen leveren? In dit artikel geven we met een viertal best practices een antwoord op deze vragen.

Lees verder
Baas van Morgen: een verslag

Baas van Morgen: een verslag

Ludo Baauw publiceerde deze blog op LinkedIn na onze deelname aan JINC's Baas van Morgen op 24 januari jl. Kan jij je nog je eerste echte bedrijfsbezoek herinneren? Ik wel: met m'n opa mocht ik kijken in de toenmalige drukkerij van de Haagse Courant in Rijswijk. Ik...

Lees verder
De vier belangrijkste gevaren van Shadow IT

De vier belangrijkste gevaren van Shadow IT

De opkomst van Shadow IT op de werkvloer is een logische ontwikkeling. Sommige systemen en procedures zijn zo omslachtig dat medewerkers de voorkeur geven aan snelle en gebruiksvriendelijke oplossingen via eigen laptops of via de cloud. Toch spreekt het voor zich dat ICT-managers hier geen fan van zijn. We zetten de belangrijkste gevaren op een rij.

Lees verder
Hoe zorg ik dat ik een datalek op tijd herken?

Hoe zorg ik dat ik een datalek op tijd herken?

U heeft alles op orde. De regels binnen de AVG staan genoteerd, u weet wat u moet doen om de persoonsgegevens binnen uw organisatie te beschermen, de valkuilen zijn bekend en een actieplan - inclusief een verdeling van verantwoordelijkheden - ligt klaar als er dan...

Lees verder

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?

Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina's meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen: