Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Dit jaar is Intermax alweer 10 jaar actieve partner van Stichting JINC. Deze mooie stichting zet zich in voor (middelbare) scholieren met een economische achterstand. Hun missie: strijden voor een Nederland waarin een postcode en sociaaleconomische achtergrond niet meer iemands toekomst bepaalt. Dit proberen ze te bereiken door verschillende programma en events, waarmee ze ieder kind gelijke kansen willen bieden.

Eén van de events waar Intermax ook al jaren aan deelneemt, is Baas van Morgen. Tijdens dit initiatief staan 550 scholieren een dag in de schoenen staan van één van de directeuren van de 450 bedrijven die meedoen. Vandaag is het weer zo ver: de 15-jarige Saïda loopt de hele dag mee met onze directeur Ludo Baauw.

Gelijke kansen op de werkvloer

Baas van Morgen heeft dit jaar voor het eerst een thema: “Gelijke kansen op de werkvloer”. Met dit thema wil JINC samen met jongeren én het bedrijfsleven (verder) na denken over gelijke kansen voor iedereen. Ook Ludo en Saïda gaan aan de slag met dit thema, binnen het uitgebreide programma wat we voor Saïda hebben bedacht. Zo zal zij kennismaken met verschillende afdelingen van ons bedrijf en zal ze net als Ludo allerlei beslissingen moeten nemen tijdens een werkdag bij Intermax.

Benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet? Bekijk dan onze LinkedIn-pagina voor een fotoverslag!

Inhoudsopgave