Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax heeft Kimberley Hagens aangesteld als commercieel directeur. Hagens is in haar nieuwe rol mede verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf, en richt zich met name op het bouwen van succesvolle commerciële teams, het optimaliseren van klantervaringen en ontwikkelen van nieuwe product-marktcombinaties.  

Hagens heeft de overstap gemaakt van PostNL, waar zij 12,5 jaar werkzaam was. Hagens startte daar als trainee, vervulde vervolgens meerdere functies waarbij data en innovatie centraal stonden. Haar laatste rol aldaar was die van Commercieel Directeur Data Solutions. De overstap naar Intermax komt volgens Hagens op een goed moment: “Mijn kracht ligt onder andere in het realiseren van vernieuwende plannen en ideeën. Bij PostNL was het spanningsveld tussen mijn vernieuwende ambities en de wendbaarheid van de organisatie om daarin mee te gaan, soms groot. Bij Intermax is daar meer ruimte voor, sterker nog, dat is onderdeel van mijn takenpakket. En, voor mij een erg belangrijk punt, Intermax helpt organisaties met een sterk maatschappelijk karakter bij het realiseren van digitale continuïteit en veiligheid. Ik voel me hier dus helemaal op mijn plek.”

Intermax maakt op dit moment een belangrijke groeifase door. Het bedrijf heeft dankzij gerichte aandacht voor haar klanten en het verbreden van diensten een solide portfolio ontwikkeld dat goed aansluit bij de vraag vanuit sectoren die onderdeel zijn van de vitale infrastructuur. De taak van Hagens is om dit door te ontwikkelen. “Ik ben verantwoordelijk voor de teams Sales, Service management, Marketing en Portfolio management. Mijn doel is om deze teams goed samen te laten werken en deze verder te versterken. Ik ben erg enthousiast over het leiden en samenbrengen van groepen. Succesvolle teams maken het bedrijfssucces, daar ben ik van overtuigd.”

Hagens zal ook veel aandacht besteden aan de groeiambities van Intermax. Zo wil het bedrijf zich nog meer onderscheiden in de zorgsector. “Het is zeer relevant dat we goed inzicht hebben in hoe IT in de zorg wordt gebruikt. Zo kunnen we nieuwe services om applicaties heen bouwen die naadloos aansluiten bij wat de zorg écht nodig heeft. Op deze manier verbeteren we met innovatieve toepassingen de efficiëntie, waardoor er meer tijd over blijft voor echte zorg aan het bed. Om dit te realiseren gaan we ook op zoek naar partijen om mee samen te werken.”  

Naast de zorg zijn er zeker ook groeiambities in andere sectoren. Hagens: “Er zijn veel organisaties in Nederland voor wie veiligheid en digitale continuïteit cruciaal zijn, waar een cyberaanval of downtime vrijwel direct leidt tot maatschappelijke onrust. Als Intermax zijn wij er op ingericht om crisisbestendige IT te leveren aan dit soort organisaties. Ik kijk er dan ook naar uit meer van deze organisaties te laten kennismaken met De Intermax Manier.”

Sander Winthagen, managing director van Intermax, is erg enthousiast over de aanstelling van de nieuwe commercieel directeur. “Kimberley heeft een goed oog voor de menselijke kant van de processen. Ze ziet niet alleen wat de kracht is van de teamleden, maar kijkt ook naar hoe onze oplossingen werken bij gebruikers. Dit is voor onze klanten natuurlijk essentieel, want een oplossing staat of valt bij de acceptatie van het personeel en de effecten op hun klanten. We zullen mede dankzij Kimberley’s kennis en inzet nog beter in staat zijn ons aanbod aan te laten sluiten bij de IT-vraagstukken van bestaande en nieuwe klanten en daarmee de groeiambities van Intermax te realiseren.”

Inhoudsopgave