Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Evenement:

Souvereine Cloud

voor Generatieve AI 

Op donderdag 23 mei 2024 organiseren Intermax en UbiOps het evenement ‘Souvereine Cloud voor Generatieve AI’.
Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de gesprekken over de toekomst van Generatieve Artificial Intelligence en Machine Learning (AI/ML) toegepast op de souvereine Cloud. 

Generatieve AI succesvol toepassen binnen publieke organisaties

We staan aan de vooravond van een grootschalige toepassing van Generatieve AI en Large Language Modellen (à Chat-GPT) door publieke organisaties. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, maar iedere nieuwe ontwikkeling laat deze organisaties vaak achter met meer vragen dan antwoorden. Wat kan een Large Language Model (LLM) op dit moment en wat zijn de actuele trends en ontwikkelingen? Wanneer is het slim om te kiezen voor open source model versus een gesloten model zoals Chat-GPT? Wat is de rol van Nederlandse taalmodellen en welke best practices zien we al? Hoe kunnen organisaties het beste omgaan met soevereiniteit op gebied van data en (cloud) infrastructuur? Hoe ga je om met de problematiek van niet gecontracteerde openbare GenAI in combinatie met Public Cloud Compliancy & Privacy? 

Tijdens deze sessie gaan experts en stakeholders inhoudelijk in op deze vragen aan de hand van concrete voorbeelden en use-cases, die ontwikkeld zijn dóór en vóór Nederlandse partijen, met één rode draad: de opkomst van Soevereine AI. De mogelijkheden van een land om kunstmatige intelligentie te produceren met behulp van zijn eigen infrastructuur, data, personeelsbestand en bedrijfsnetwerken. Bekende voorbeelden zijn landen als Frankrijk, Italië, Zwitserland, Japan en Singapore die een soevereine AI strategie uitvoeren. Deze middag zal laten zien dat Nederland veel meer in haar mars heeft dan aanvankelijk wordt gedacht én de potentie heeft een koploper te worden.

UbiOps & Intermax

Het realiseren van toegevoegde waarde van Generatieve AI is voor veel organisaties nog een uitdaging. Het opzetten en onderhouden van de juiste infrastructuur om AI en ML modellen doorlopend te gebruiken is lastig en kostbaar. UbiOps en Intermax bieden een software (on-prem en cloud agnostisch) -platform dat organisaties helpt data science modellen, en AI code op soevereine wijze in gebruik te nemen – zonder dat daar (schaarse en kostbare) IT-engineering-kennis voor nodig is. Hierdoor versnellen organisaties hun time-to-market van AI/ML van maanden naar dagen en blijven ze voor de lange termijn strategisch onafhankelijk. 

Sprekers

Drs. B.C. Barbara Kathmann

Lid van de Tweede Kamer namens GL-PvdA, woordvoerder Digitale Zaken. 

Kathmann licht de wet- en regelgeving rondom het toepassen van GenAI voor publieke organisaties toe.

Stefan Leijnen

Lector in Artificial Intelligence & Lead EU Affairs bij AiNed

Leijnen geeft inzichten op trends en ontwikkelingen in AI en LLM’s: waar komen we vandaan en wat wordt de toekomst?

Drs. Theo van Bergen

Theo van Bergen

Manager Kenniscentrum bij Hoge Raad der Nederlanden

Van Bergen spreekt over de mogelijkheden van toepassingen van Generatieve AI binnen de rechtspraak

Joris Broeren

Theo van Bergen

Anesthesist en Chief Medical Data Officer bij Haga Ziekenhuis

Broeren licht toe hoe je AI op over- en onderregistraties van Diagnose Behandel Combinaties (DBC’s) in de Nederlandse zorg toepast.

Programma

 

14.30 – 15.00 uur: Inloop
15.00 – 16.30 uur: Aanvangst evenement Souvereine Cloud voor Generatieve AI
16.30 – 17.30 uur: Netwerk borrel

Praktische informatie

Datum : 23 mei 2024
Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Locatie: Haagse Security Delta (HSD)

Aanmelden

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de gesprekken over de toekomst van generatieve AI toegepast op de souvereine Cloud. Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van uw plaats.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: