MonIdee

“Zowel wijzelf als onze klanten waarderen het enorm dat Intermax altijd vooraan staat bij de ontwikkeling van nieuwe technologie en initiatieven.”

Hans van Tol
De opdracht

Intermax en MonIdee hebben al vele jaren een hecht partnership waarin Intermax MonIdee ondersteunt met belangrijke architectonische en infrastructurele adviezen. Doel is te zorgen voor een schaalbaar en veilig platform, dat een optimale performance biedt en compliant is met actuele wet- en regelgeving.

Al bijna 20 jaar bouwt MonIdee B2B software voor de fintech sector. Er worden verschillende financiële services aangeboden via een platform dat onder andere financiële participatie-oplossingen, medewerkersbeloningsplannen en compliance-oplossingen mogelijk maakt. Hans van Tol, oprichter en directeur Sales en Business Development bij MonIdee: “Onze oplossingen faciliteren allerlei vormen van participaties voor bedrijven. Vervolgens helpt MonIdee bedrijven deze participatiemogelijkheden liquide te maken. Klantondersteuning, training en consultancy zijn daarbij essentiële componenten van alle aangeboden oplossingen. Een mooi voorbeeld is het uitreiken van aandelen of opties aan je eigen medewerkers, waarbij wij de software bouwen die dit proces mogelijk maakt – ook wanneer die aandelen bijvoorbeeld worden gecasht -, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Zie ons als de backbone van allerlei initiatieven waarmee bedrijven iets kunnen verhandelen.” MonIdee’s software wordt gebruikt door 200 (beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde) bedrijven en ongeveer 200.000 mensen, in 14 talen en meer dan 50 landen. Onder die klanten bevinden zich onder andere een zestal grote banken verspreid over Europa. Intermax faciliteert voor MonIdee het platform waarop deze innovatieve software draait.

De voordelen voor MonIdee
  • Oplossing inclusief Cybersecurityverzekering
  • Aangesloten op de Nawas
  • Certificeringen
  • Hoogste niveau van beveiliging, onder andere dankzij Guardian360
  • Compliant met wet- en regelgeving (AVG/GDPR)

Wat wij hebben gedaan

Intermax en MonIdee hebben al vele jaren een hecht partnership waarin Intermax MonIdee ondersteunt met belangrijke architectonische en infrastructurele adviezen. Doel is te zorgen voor een schaalbaar en extreem veilig platform, dat een optimale performance biedt en compliant is met actuele wet- en regelgeving. We zijn continu bezig samen dit platform te verbeteren, om ervoor te zorgen dat MonIdee steeds de meest innovatieve producten en dienstverlening kan bieden aan haar klanten. Zo nemen we het bedrijf werk uit handen op het vlak van technisch beheer tot en met de applicatie-infrastructuur, zodat het bedrijf zich kan focussen op haar klanten en het bouwen van de software. Van Tol: “We hebben veel baat bij deze samenwerking: samen met Intermax bedenken we hoe ons platform eruit zou moeten zien en hoe we dit continu kunnen verbeteren. Zijn ze het ergens niet mee eens, dan komen ze met een suggestie om het anders te doen. Dat vinden we een fijne wisselwerking. Net als Intermax vinden wij het heel belangrijk onze klanten te ontzorgen. Deze samenwerking helpt ons enorm dit te bereiken.”

Tjitse Kooistra
Business Developer ISV
Contact