Nieuws

13
feb

Persbericht: Intermax neemt strategisch belang in Bizway

Rotterdam, 13 februari 2018 – De Intermax Group neemt een strategisch belang van 50% in Bizway, specialist in hosting en systeembeheer. Zo wil de groep de forse groei van Intermax Cloudsourcing verwerken en Bizway helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Einddoel is zowel de klanten van Intermax als van Bizway optimaal te blijven bedienen, met behoud… Read More »

13
dec

Persbericht: Intermax breidt totaalpakket aan IT-diensten uit met cyberverzekering

Rotterdam, 13 december 2017 – Cloud- en managed securityspecialist Intermax breidt samen met verzekeringsadviseur Meeùs vanaf vandaag de dienstverlening uit met een geïntegreerde cyberverzekering. Deze verzekering dekt schades voortvloeiende uit data die in beheer zijn bij Intermax, de kosten voor first incident response en de aansprakelijkheid van derden als gevolg van een onverhoopt incident (bijvoorbeeld… Read More »

31
okt

IT-ondersteuning: van stille IT’er achter de schermen tot volwaardig business IT-partner

Door Tjitse Kooistra, Business Development bij Intermax. Zeg eens eerlijk, wat heeft u het liefst: een IT-er die als een zwijgzame ‘monteur’ achter de schermen werkt of een volwaardige business IT-partner die actief over uw bedrijfsvoering meedenkt en -praat? Natuurlijk, het zijn twee uitersten. Feit is dat ook in het samenwerken met uw IT-leverancier steeds… Read More »

20
okt

Substantiële subsidie voor Practoraat Cloud Engineering

Het Techniek College Rotterdam (TCR), een samenwerking van Albeda en Zadkine, krijgt een nieuwe subsidie voor een Practoraat Cloud Engineering. Intermax heeft het TCR ondersteund met de aanvraag voor deze subsidie en denkt nu mee over de verdere invulling van de opleiding en het practoraat. De subsidie komt van het Regionaal Investeringsfonds mbo, dat op… Read More »

14
sep

De vier belangrijkste gevaren van Shadow IT

Jaren geleden betekende het outsourcen van IT nog dat je de hele IT-afdeling de deur uitdeed, voornamelijk naar grote bedrijven. Megaprojecten van vele – soms wel honderden – miljoenen, waardoor alleen multinationals in de positie waren hun IT te outsourcen. Dit veranderde met de komst van online opslagruimte: het is nu voor iedereen mogelijk om… Read More »

12
sep

ICT Magazine: GDPR-compliancy in de zorg

Bron: ICT Magazine “Volgens mij is er een duidelijke transitie gaande in de zorg, als we het hebben over de overstap naar de cloud. Waar de zorgsector een aantal jaren geleden cloud-technologie nog als bedreiging zag, zien nu steeds meer zorginstellingen de voordelen.” Aan het woord is Maurice Wieggers, Manager Business Development Healthcare bij Intermax… Read More »

6
sep

‘Intermax steunt en vindt de hackers van morgen’

In Rotterdam is onlangs de Cyberwerkplaats van start gegaan met Intermax Cloudsourcing als trotse partner. Op deze werkplaats worden jongeren op weg geholpen bij een carrière als ethisch hacker of programmeur. Dit sluit perfect aan op één van de kernwaarden binnen Intermax: nieuwsgierigheid. Zo hebben we al een aantal techneuten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hierbij… Read More »

28
aug

Artikel over Intermax in Roadmap Next Economy Magazine

In 2016 startte de Metropool Rotterdam Den Haag (MRDH) – samen met een groot aantal bedrijven (waaronder Intermax), onderwijsinstellingen en gemeenten – het initiatief om een Roadmap te schrijven voor de Next Economy. Voor die roadmap zijn verschillende doelen beschreven, waaronder de realisatie van een betere (internationale) bereikbaarheid van de Metropoolregio en de realisatie van… Read More »

23
aug

Uw VIPP subsidieaanvraag is gedaan. Hoe nu verder?

De zorg verandert, en de rol van de patiënt verandert mee. De wens van de patiënt voor meer controle over zijn of haar gegevens groeit. Ook de zorgsector zelf en de overheid ontplooien volop initiatieven om hier in mee te gaan. In deze context is begin 2017 het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP) opgestart. Dit… Read More »

7
aug

Hoe zorg ik dat ik een datalek op tijd herken?

U heeft alles op orde. De regels binnen de AVG staan genoteerd, u weet wat u moet doen om de persoonsgegevens binnen uw organisatie te beschermen, de valkuilen zijn bekend en een actieplan – inclusief een verdeling van verantwoordelijkheden – ligt klaar als er dan toch een datalek ontstaat. U bent al goed op weg… Read More »