Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Resources

Artikelen

Onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, helpen ons de – steeds complexer wordende – IT-materie toegankelijk te maken voor onze klanten. Lees hier op welke manieren we dit allemaal doen.

i³ groep toegetreden tot de Intermax Group (IMG)

i³ groep toegetreden tot de Intermax Group (IMG)

We zijn trots om aan te kondigen dat i³ groep nu ook onderdeel is van IMG. Deze overname markeert een belangrijk moment voor de toekomst, waarin Intermax en i³ groep de krachten bundelen om innovatieve IT-oplossingen te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften en hoge eisen van hun klanten, maar deze ook overtreffen.

Lees meer

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?